20 jūlijs 2011

Apburošās šallītes

Vajadzīga īpaša dāvana īpašai sievietei?

Tādā gadījumā noteikti ieteikšu dāvāt viņai sievišķīgu, skaistu, garu un krāšņu šalli, ko var aplikt ap kaklu un atsvaidzināt gan ierasto svētku, gan ikdienas tērpu vasarā, rudenī, ziemā un arī pavasarī. Uz šalles var veidot īpašu zīmējumu un veltīt tieši viņai domātu un neatkārtojamu uzrakstu. Ja Tev ir ideja, ko Tu vēlies, bet nevari to realizēt, droši saki man - mēs kopā to noteikti paveiksim! :) Šallīšu cenas ir no 20 - 25 Ls. Bet, saprotams, ja nauda ir vienīgais šķērslis savu sapņu piepildījumam, var runāt un sarunāt arī lētāk. Galvenais, lai sapnis nenomirst... 


Šalles, kas sasniegušas savas īpašnieces svētku reizēs.




Šalles, kas dāvātas jaunajām līgavām kāzu dienā. 


Krāsainie lakatiņi

Nepieciešama maza, bet mīļa dāvana sievietei? 

Mazā izmēra lakatiņi var būt maza, bet mīļa dāvana svētkos. Tos var izmantot kā jaukus aksesuārus gan svētku, gan ikdienas tērpam, apsienot vai apliekot ap kaklu un iesienot matos. Lielos lakatus var izmantot un veidot kā pludmales lakatus, ko paķert līdz somiņā, dodoties vasarā uz peldi. Mazo lakatiņu cenas ir no 10 - 15 Ls. Lielo pludmales lakatu cenas ir no 25 - 30 Ls. Bet esmu vienmēr atvērta paspert soli pretīm, ja ir liela vēlēšanās, bet mazas iespējas. Tikai nekautrējies, bet droši jautā man! :) 


Jautrās kaklasaites :)

Nepieciešams īpašs pārsteigums vīrietim? 

Ir iespēja pasūtīt kaklasaiti gan vīrietim, gan arī sievietei. Ja sievietei, tad tā būs mazā izmēra kaklasaite. Šlipse var būt vienkrāsaina ar logo, tematisku zīmējumu vai krāsu sajaukumu uz tās. Protams, uzkausīšu Jūsu vēlmes un ņemšu vērā ieteikumus attiecībā uz tās vizuālo ietērpu. Kaklasaišu cenas ir no 10 - 15 Ls atkarībā no Jūsu iespējām un raksta sarežģītības.

Pavasarīgas kaklasaites pavasarīgiem un jautriem cilvēkiem!



Pirmajai no zemāk redzamajām kaklasaitēm nav saglabājies foto oriģināls, bet tikai maketa paraugs. Tā ir veidota kā vienkrāsaina gaiši zila šlipse ar logo un nonākusi premjerministra Valda Dombrovska īpašumā. :) Pēdējās divas ir veidotas kāzām komplektā ar šalli līgavai.